Unike velværeøyeblikk

Fra 6488 NOK

per pers

Book now

4-dagers tur med overnatting, frokost og middag samt inngang til spa og velværeavdeling på Union Hotel Geiranger og Britannia Hotel.

Pust inn, pust ut og nyt ren avslapning på to av Norges mest unike velværehoteller. Både Hotel Union Geiranger og Britannia Hotel inviterer til en unik opplevelse med ren velvære. Ta en velfortjent pause fra hverdagen, legg turen til vakre Geiranger – en perle på UNESCO’s verdensarvliste - og Trondheims stolthet «den hvite svane» Britannia Hotel for velvære og påfyll av energi.

 

Inkludert i denne pakken er:

  • 2 overnattinger og frokost ved Hotel Union i Geiranger.
  • 2 x 3-retters middag i restauranten på Hotel Union
  • Inngang til Union Bad & Spa
  • Overnatting inkl. frokost ved Britannia Hotel i Trondheim.
  • 3-retters middag på Britannia Hotel
  • Inngang til spa- og velvære avdeling på Britannia Hotel

Dag 1: Geiranger – og Union Hotel

 

Turen starter i Geiranger – på tradisjonsrike Union Hotel.

 

Hotel Union Geiranger ble bygget i 1891, men er senere utvidet, med en moderne kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, ny toppetasje med 13 suiter, veteranbilutstilling, nattklubb, spa-avdeling og stadig nye tilbud både inne og ute. Den sterke Union-atmosfæren med kvalitet og service i generasjoner, er stadig ivaretatt og blir ført videre av dagens vertskap.

 

De unike naturomgivelsene i Geirangerfjorden ble skapt gjennom en rekke istider, da isbreene skar ut dype fjorder mellom de høye fjellene. Denne naturlige skjønnheten har gjort at området stadig figurerer på lister over de mest spektakulære stedene i verden. Imponerende fossefall, som for eksempel de berømte fossene De syv søstrene, Friaren og Brudesløret, stuper ned i fjorden, omhyllet i en fjærlett dis.

 

Etter innsjekking ved Hotel Union Geiranger, er det hyggelig å ta en spasertur i det vesle sentrum bestående av naust og gamle trehus. Stikk innom de ulike små utsalgsstedene, og smak på Geiranger sin egen sjokolade eller andre lokale produkter.

 

Dag 2: Utforsk vakre Geiranger

 

Start dagen med en deilig frokost, før du gjør akkurat det du ønsker. Her er noen forslag til å fylle dagen:

· Få på deg turskoene, og gå den nasjonale turstien opp til Fosseråsa. På veien passerer du også bak Storsæterfossen, som er en flott opplevelse. Se for deg hvordan hverdagen var på de små gårdene Skageflå og Knivsflå, der husene nærmest klamrer seg fast til bergveggen, flere hundre meter over fjorden. En bratt fottur, men vi lover – det er verdt det!

· Lei en kajakk og se de majestetiske fjellene fra en litt annen vinkel.

· Er du klar for et adrenalinkick? Sus gjennom luften på en zipline, eller kjenn pulsen slå mens du klatrer gjennom ville juv.

 

..eller du kan bare nyte store deler av dagen i hotellets Bad og Spa:

 

I Union Bad kan en slappe av og nyte stemningen, velværet og roen. Her finner du innendørs svømmebasseng og avslappingssoner med peis, sauna, samt utendørs terapibasseng med boblebad, massasjedyser og kobra.Behandlinger er ikke inkl. i prisen. Finn den som frister mest og bestill her.

 

Kveldens 3-retters middag inntas i rammer med en fantastisk utsikt over Geirangerfjorden.

Dag 3: Fra Geiranger til Trondheim

 

Nyt buffet-frokosten ved Hotel Union før kjøreturen til Trondheim.

 

Det er flere veier til Trondheim:

 

Via Molde – og gjerne med Atlanterhavsvegen. Naviger deg opp de 11 krappe hårnålsvingene langs Ørnevegen – en del av den nasjonale turistveien mellom Geiranger og Trollstigen. På utkikkspunktet Ørnesvingen kan du puste ut og nyte utsikten. Er du ute etter en enda luftigere opplevelse, bør du sjekk ut Geiranger Skywalk på Dalsnibba, som ligger hele 1500 meter over havet. Du kan faktisk kjøre helt opp!

 

På Valldal Safteri kan du smake saft og syltetøy laget av ferske bær fra de ulike bygdene i området, og i sesongen kan du kjøpe med deg en kurv jordbær – eller plukke selv!

 

De er to ferger på turen som begge går regelmessig. Sjekk rutetidene på de to fergene i forkant:

 

· Eidsdal til Linge: Går med 20 minutters intervaller. Overfarten tar ca 15 minutter. Se rutetider på Fjord1.

· Vestnes til Molde: Går med 20 minutters intervaller. Overfarten tar ca 35 minutter. Se rutetider på Boreal.

 

Alternativ 2: Samme retning som alt. 1, men like før en kommer til Vestnes, kjører en via Åndalsnes, Sunndalsøra til Oppdal og videre til Trondheim.

 

Alternativ 3: Her kjører du retning Grotli fra Geiranger. Videre retning Vågå, Dombås, Oppdal og videre til Trondheim.

 

Ved ankomst Trondheim, sjekk inn på luksuriøse Britannia Hotel.

 

Britannia Hotel har vært gjennom en omfattende ombygging og har gjenoppstått som et av norges alle flotteste hoteller. Med lokasjon i hjertet av Trondheim, har hotellet vært et historisk holdepunkt og ikon i sentrum av byen. Monarker og eventyrere har gjestet hotellet gjennom tidene. Restaureringen av hotellet har ivaretatt den gamle atmosfæren og samtidig gitt hotellet et nytt og moderne preg. De håndlagde sengene og de nydelige badene laget med Carrara marmor, gir et svært luksuriøst preg.

 

Med Norges fineste spa og treningssenter, innbyr hotellet til avslapping og restitusjon. Etter en dag med mange inntrykk langs vegen, kan du slappe av i Britannia Spa, en vakkert innredet, moderne og elegant oase.

 

Blant deres fasiliteter finnes oppvarmet basseng, flere badstuer, isbad, avslapningsrom, et stort treningsrom og bl.a. seks behandlingsrom. De tilbyr et omfattende behandlingstilbud, og book gjerne time på forhånd, enten denne ettermiddagen, eller neste dag.

 

Kveldens middag innstas på en av Britannias restauranter. Hotellet vil kontakte deg med tid og sted for middagsreservasjon. Er du enda ikke klar for å ta kvelden, anbefaler vi et glass vin i Vinbaren med spennende viner fra hele verden, eller et stopp innom Britannia Bar, en tidløs og sofistikert cocktailbar.

Dag 4: Utforsk Trondheim

 

Ved Britannia er det lett å la seg forføre av all luksusen før du sjekker ut. Frokosten kan nytes i ærverdige Palmehaven. Det serveres kjøtt og ost fra lokale gårdsbruk dandert i små ferdiglagde retter. I tillegg finnes det et bredt utvalg kaffe fra husets egen barista.

 

Ta en rolig morgen på rommet, benytt anledningen til å bruke det flotte treningsrommet med moderne treningsutstyr av topp kvalitet, eller nyt spa-avdelingen til det fulle. Trondheim er rik på kulturopplevelser og gammel norsk historie. Nidarosdomen er imponerende. Kryss den gamle trebrua over til Bakklandet, eller bestill en båttur ut til Munkholmen om været tillater det.

 

Forleng gjerne oppholdet ditt med flere dager og opplev Trondheim by. Ta deg god tid, gjerne flere dager. Her er det så mye å oppleve!

 

Sy det gjerne sammen med en flott reise langs Atlanterhavsvegen – en Nasjonal Turistveg .