Dag 1 - Innsjekk hos Søstrene Storaas
Du starter kortferien med å sjekke inn på Søstrene Storaas Hotel, et hotell med eget gårdsbruk rett bak hovedhuset. På hotellet kan du oppleve en unik familiehistorie som begynte da Søstrene tidlig på 2000-tallet arvet en krokodille. De fant ut at krokodillen hadde spist deres tippoldefars hund, og at tippoldefar, Holger, fikk 8 døtre med tre forskjellige kvinner, fra tre forskjellige verdensdeler. Deretter samlet de en hel bok med historier fra fjernt og nær som i dag preger alt de gjør. Søstrene ønsker deg velkommen til deres barndomshjem!
På kvelden blir det spennende gårdsvandring og aperitif, etterfulgt av en smakfull middag fra hotellets kjøkken som legger sin ære i lokale råvarer fra lokale produsenter og gode smaker fra egen kjøkkenhage.
Hotellet har en stor kjøkkenhage og griser og sauer på jordene hele sommeren, og en høyteknologisk hydroponisk hage som er operativ hele året (planter dyrket innendørs i vann som sirkuleres). Herfra får hotellet urter og ingredienser som brukes i matlagingen.