Matvegen - kulinarisk øyhopping fra Haaheim til Bekkjarvik

Fra 4750 NOK

per person

Bestill nå

2 netter/3 dager. Velkommen til Sunnhordaland, hjem til vakker natur, gourmetmat, verdensmestre og en operasanger! Opplev alt dette i denne kortferien som tar deg fra Haaheim Gaard til Bekkjarvik Gjestgiveri.

Denne pakken inkluderer:

  • 1 overnatting på Haaheim Gaard inkludert frokost
  • 1 overnatting på Bekkjarvik Gjestgiveri med frokost
  • En unik middagsopplevelse hver kveld

Dag 1: Sjekk inn og pust ut på Haaheim Gaard

Opplev den magiske atmosfæren ved Haaheim Gaard, et sted hvor tidløs eleganse og rustikk sjarm møtes i perfekt harmoni. Omringet av frodige hager og den majestetiske Tysnessåta, tilbyr Haaheim Gaard en flukt fra hverdagen og en sjanse til å skape minner for livet.

 

Med sin rike historie og personlige preg, er Haaheim Gaard mer enn bare et hotell; det er en opplevelse. Her får du servert sesongbaserte delikatesser, tilberedt med kjærlighet og de fineste lokale råvarer, og krydret med urter fra egen hage. Hver rett er en feiring av regionens kulinariske arv, servert i en atmosfære av varm gjestfrihet.

 

Slapp av i komfortable rom med unik karakter, og utforsk områdets naturlige skjønnhet gjennom aktiviteter som golf, fisketurer eller fjellturer.

 

På Haaheim Gaard venter amorøse opplevelser. Våkn opp til en rolig morgen med en lang frokost, og la dagen bringe det den bringer. Kanskje en tur i de vakre omgivelsene, eller en avslappende stund i hagen.

 

Opplv magiske øyeblikk på Haaheim Gaard, det perfekte startsted for ditt eventyr.


 

Dag 2: Gled smaksløkene på Bekkjarvik Gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen og gjestgiveriet kom til på kongelig befaling da danske kong Christian Quart på 1600-tallet bestemte at gjestgiverhus skulle bygges for hver halve eller hele dagsreise i skipsleden. Her har de tatt i mot losjerende i over tre hundre år. I dag er de fleste bygninger restaurert og tatt i bruk. Det er hyggelig å bli litt bedre kjent med dette idylliske tettstedet ved kysten, og du kan svinge innom Galleri Bekkjarvik, rusle en liten tur i det flotte parkanlegget eller spasere langs den flotte promenaden ved sjøen. Nyt utsikten fra den idylliske og lune båthavnen. Kanskje frister det med en dukkert på sandstranda like ved?

 

Restauranten på Bekkjarvik Gjestgiveri har høy kvalitet med en jordnær tilnærming. Kjøkkenet er kjent for sin bruk av ferske og lokale råvarer, og etter en deilig aperitiff som du kan innta i salongen, serveres en smakfull 4 retters middag. Etter en god natts søvn kan du hygge deg med en god frokost før ferden går videre. Senk skuldrene og nyt de vestlandske smakene!