Herregårdscruise på Mjøsa

Fra 2750 NOK

per person

Bestill nå

1 natt/2 dager. Opplev noe av det beste Mjøsa har å by på i denne kortferien med opphold på Herregården Hoel og en herskapelig rundtur med DS Skibladner

Mjøsa er mer enn bare Norges innsjø. Rundt hele Mjøsa finner du vakker natur, koselige bygder og fantastiske opplevelser. I denne kortferien får du oppleve noen av høydepunktene i området. Herregården Hoel og DS "Skibladner" representerer begge historien, vertskapet og smakene som utgjør Mjøsa.

 

Hva er inkludert i denne pakken?

  • Overnatting på Herregården Hoel inkl. frokost
  • 3-retters middag på Herregården Hoel hver kveld
  • En unik rundtur på Mjøsa med DS "Skibladner"

 

Les mer om opplevelsene du vil møte i denne kortferien:

DS "Skibladner" - Verdens eldste hjuldamper i trafikk

 

Verdens eldste bevarte hjuldamper i drift, med dampmaskiner, hjul og en hastighet på 12 knop. "Skibladner" er Innlandets stolthet og en av Norges mest elskede turistattraksjoner.

 

Hver sommer trekker Skibladner sitt brede spor over Mjøsa, Norges største innsjø, én times kjøretur nord for Oslo. Skibladner har blitt nøye restaurert til sitt opprinnelige utseende fra 1888, og gir deg en autentisk opplevelse av dampskipreiser på 1800-tallet i Norge.

 

Med sin rytmiske og avslappende padling over sjøen, i tillegg til fristelsene fra sin førsteklasses restaurant og kafeteria, gir Skibladner en nytelse for alle sanser. Ikke gå glipp av denne opplevelsen!

 

Rundturen går hver torsdag og søndag.

Herregården Hoel - en perle ved Mjøsa

 

På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Herregården Hoel. Idyllisk til i et landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Utsikten ut over Mjøsa er betagende i all slags vær og Toten-landet ligger som en blåne på andre siden av fjorden. Her finner du blant annet Norges lengste lindeallé, som er et kjennemerke for gården sammen med de mange store, historiske og flotte bygningene.

 

Gården er en levende gård med egen produksjon av kylling, korn, frø og potet i tillegg til den utadrettede virksomheten som siden 1993 har ført utallige mennesker hit. På Hoel Gård får du servert noe av det beste Hedmarken har å by på. Gården fokuserer på matopplevelser med lokale råvarer, og produserer mye av det som blir servert i restauranten. Dette får du oppleve selv, når kjøkkensjefen forbereder de mest delikate retter som kombinerer lokale ingredienser og internasjonale smaker.

 

Vennligst merk at du i denne pakken selv bestemmer når du vil oppleve Mjøsas hvite svane! Systemet vil automatisk velge den avgangen som passer best for din reiseplan, så husk å sjekke bekreftelsen nøye.

 

Velkommen ombord!