Dalen Hotel x Eilert Smith Hotel - Urban luksus møter landlig romantikk

Fra 6000 NOK

per pers

Bestill nå

2 netter/3 dager. Å kombinere et opphold på Dalen Hotel med et opphold på Eilert Smith Hotel er en unik opplevelse av eventyr og historie med moderne service og komfort.

Oppdag mer av skjønnheten og historien som Norge har å tilby ved å ta den 230 km lange ruten mellom Eilert Smith Hotel og Dalen Hotel - en reise langs spektakulær natur og kulturarv. Den naturskjønne ruten gjennom fjellområdet presenterer alt fra et sjarmerende og pulserende bybilde til autentisk bygdekultur og et fantastisk fjellandskap. Stopp på et av de anbefalte stoppene på vei til Dalen og nyt en deilig gourmetpiknik som du får utlevert fra hotellet før avreise.

 

Pakken inkluderer:

  • En natts opphold i et av Eilert Smiths sjenerøse rom med minibar og frokost fra RE-NAA servert på rommet inkludert.
  • En natts opphold på Dalen Hotel med à la carte frokost
  • 5-retters middag og Afternoon tea på Dalen Hotell
  • Piknikkurv for reisen mellom hotellene

 

Transport mellom hotellene organiseres av gjesten.

Dag 1: Eventyret starter i vest

Start reisen på Eilert Smith Hotel, det lille 12-roms boutiquehotellet som gjør et stort inntrykk. Mellom Stavangers gamle trehus ligger det funksjonalistiske lageret, som har fått nytt liv som et modernistisk boutiquehotell. Eilert Smith Hotel er oppkalt etter den lokale arkitekten som skapte den originale funksjonalistiske bygningen som i dag huser Norges eneste to stjerners Michelin restaurant RE-NAA.

 

Stavanger er en inngangsport til kulinariske eventyr, og på dørstokken til Eilert Smith finner du nesten alt Stavanger har å tilby av kultur, shopping, restauranter og byliv. Tilbring dager med å utforske regionen til fots, dra på eventyrlige fotturer, lær om vikinghistorien, dykk inn i den rike kulturen, og opplev den sublime naturen rundt byen, fra strender, fjell og fjorder.


 

Dag 2: Veien går mot øst

Eventyret fortsetter til Dalen Hotel, et av de få originale hotellene i sveitserstil, kjent som eventyrhotellet fra 1894. Inspirert av stavkirker og vikingtiden ble hotellet kjent i hele Europa og et yndet reisemål for det engelske aristokratiet. Kong Oscar II var gjest her, det samme var keiser Wilhelm av Tyskland og kong Leopold II av Belgia. Kong Haakon VII og dronning Maud kom også hit sammen med daværende kronprins Olav.

 

Gjør som de kongelige og unn deg en deilig Afternoon Tea med bobler før du nyter et bedre måltid i hotellets restaurant. Her venter en franskinspirert meny med fokus på lokale norske råvarer, etterfulgt av en kaffe foran peisen mens du lytter til vakker pianomusikk. En reise tilbake i tid!