Nasjonal Turistveg Hardangervidda

Fra 4500 NOK

per person

Bestill nå

2 netter/ 3 dager. Legg ut på en eventyrlig reise fra Geilo og over Hardangervidda, Norges største nasjonalpark

Hardangervidda, en av Nord-Europas største og mest majestetiske fjellplatå, er et eldorado for både turgåere og de som søker ro fra hverdagens kjas og mas med sin unike og urørte natur.

 

Denne pakken inkluderer:

  • Overnatting på Geilo Mountain Lodge med frokost
  • Overnatting på enten Brakanes Hotel,Utne Hotel eller Fleischer's Hotel med frokost
  • Middag hver kveld

Dag 1: Høyt blant skyene

 

Geilo er en fjellbygd kjent for sine unike omgivelser for både ski og turgåere. Her sjekker du inn på Geilo Mountain Lodge, et sjarmerende familiedrevet hotell trygt plassert mellom fjellene, midt i Geilo. Her finner du de perfekte omgivelsene for å senke skuldrene og ta inn den beroligende atmosfæren mens du puster inn den friske fjelluften.

 

Fra øyeblikket du tar et skritt inn på Geilo Mountain Lodge kjenner du umiddelbart på en varm, personlig og imøtekommende atmosfære i historiske omgivelser. Hotellet med bare 10 rom byr også på et kjøkken som er kjent i hele regionen for sin kvalitet og unike smaker. Fokuset her er på det de finner av fugl, vilt, fisk, sopp og bær i høylandet rundt Hallingdal. Nasjonalparklandsbyen Geilo er enkelt og greit det perfekte startstedet for et eventyr over Hardangervidda.


 

Dag 2: Nasjonal Turistveg Hardangervidda

 

Hardangervidda er en av de største og mest majestetiske fjellplatåene i Nord-Europa. Med sine utallige fjelltopper og unike landskap strekker dette fantastiske området seg over et stort område og tilbyr en opplevelse av villmark og urørt natur som er vanskelig å finne andre steder. Hardangervidda er også kjent for sitt unike og varierte økosystem, som inkluderer frodige enger, glitrende innsjøer og spektakulære fosser i tillegg til å huse et variert dyreliv som villrein, ørn og jerv.

 

Nasjonal Turistveg Hardangervidda tilbyr panoramautsikter over det storslåtte platået og de store vidder. Underveis kan du stoppe ved rasteplasser og ulike utsiktspunkt for å beundre det fantastiske landskapet og kanskje nyte en piknikklunsj. Når du nærmer deg Hardanger, går landskapet gradvis over til bratte fjellsider, dype daler og buldrende fosser. Nyt den naturskjønne kjøreturen mens du beundrer den rike kulturen og historien som Hardanger-regionen har å tilby.

 

Når du endelig når destinasjonen din i Hardanger, vil du sitte igjen med uforglemmelige minner og et hjerte fylt med beundring for dette unike landskapet.

 

Kjøreturen fra Geilo til Eidfjord tar omtrent 2 timer, så du har god tid til å stoppe underveis og nyte den unike naturen.

Vannet er klarest i fjorden

 

I det du når Hardangerfjorden ligger tradisjonsrike bygder som Ulvik og Eidfjord klar som perler på en snor. Ta et dypdykk i regionens rike historie og kultur, besøk museer, kunstgalleri og la deg fascinere av Hardangers fortid og nåtid.

 

Her kan du velge mellom tre av Norges mest ikoniske og historiske hotell - Brakanes Hotel, Utne Hotel og Fleischer's Hotel. Uansett hvilke av disse hotellene du velger kan du nte deg opplevelser fylt av sjarme, komfort og følelsen av å komme hjem.

 

Brakanes Hotel

Brakanes Hotel har funnet sin plass som et av Hardanger sine fremste turist- og konferansehotell, og er et kjent og kjært reisemål både for norske og utenlandske gjester. Plassert midt i Ulvik, en frodig bygd med velstelt kulturlandskap som strekker seg fra dypblå fjord til snødekte høyfjellstopper. Her finner du ro.

Utne Hotel

Utne Hotel er et snart 300 år gammelt levende, intimt og autentisk hotell, med kontinuerlig drift siden 1722. Hotellet byr på unik atmosfære med vakker beliggenhet ved Hardangerfjorden.

Fleischer's Hotel

Fleischer’s Hotel ligger nydelig til mellom mektige vestlandsfjell, i hjertet av Fjord-Norge. Her møtes du med ekte historie, en enestående bygning og tidsriktige fasiliteter. Femte generasjon Fleischer setter sin ære i å by på et nærværende vertskap og tidsriktige måltider i ærverdige omgivelser.