Ettermiddagsferd i Hardanger - Fra Lofthus til Nå

Fra 835 NOK

per person

Bestill nå

Nyt ettermiddagslivet på Hardangerfjorden - med sidersmaking! En unik opplevelse som kombinerer fjordcruise, kultur og sider i Hardanger.

«Sider frå Hardanger» er en beskyttet geografisk betegnelse på linje med Calvados eller Champagne. Den unike sideren har fått en renessanse og er blitt et prisvinnende høykvalitetsprodukt. I Hardanger er det 19 siderprodusenter som lager hver sin unike sider, basert på sin historie og sine epler.

 

Prisen inkluderer:

  • Fjordcruise Lofthus-Nå tur/retur
  • Sideropplevelse hos Åkre Gard eller Store Naa Siderkompani

Bli med på Siderferd, besøk en av siderprodusentene og få en innføring i produksjon, kultur og smak.

 

Turen starter på kaien i Lofthus, hvor båten har avreise kl 14:25.

 

Om bord på båten er det kiosk med gode produkter. De tilbyr en varmrett, baguetter, diverse kaker samt sider, øl, vin og mineralvann. (Dette er ikke inkludert i prisen)

 

Retur med båten fra Nå til Lofthus klokken 18:10.

 

Ankomst kaien i Lofthus klokken 18:45.

Ved ankomst kaien på Nå går veien videre til din valgte sideropplevelse. Sideropplevelsene du kan velge mellom er;

 

Åkre Gard

Arita og Gjermund Åkre driver Åkre gard med fruktdyrking i bratt terreng. De står bak prisvinnende sider og innovative fruktdestillat. Flere av produktene får du servert i anerkjente Michelin-restauranter i Norge og utlandet.

Store Naa Siderkompani

På Store Naa Siderkompani møter du Siderbonden Eirik og hans kompani som står bak 57/2 sideren. Store Naa – gard 57 bruk 2 har vært i slekten sin eie siden 1724. Sideriet er i utgangspunktet et gammelt kyllinghus som har stått brakk siden 2009, men nå er det stor aktivitet på gården, bl.a. i form av utvikling og prøvesetter av nye, spennende sidersmaker.