Rallarvegen - Fra Finse til Flåm

Rallarvegen er et lite stykke Norge, og den suverent mest populære sykkelturen i den norske fjellheimen. Turen fra Finse til Flåm er en sykkeltur på 57 km hvor du sykler langs isbre, fjellvann og bekker i typisk norsk fjellandskap. Veien bringer deg gjennom et fantastisk høyfjellsområde fra 1000 m.o.h. opp til 1340 meters høyde og ned til havnivå i Flåm og passer for alle med litt sykkelerfaring.

 

God tur!

Velg pakken som passer deg best!

 

 

Selected filters:

Kart

 

Ofte stilte spørsmål


 

 

Hvordan bør jeg kle meg?

Gode sko, vind- og vanntett bukse, ullundertøy, ullsokker og fleecegenser. Lue, vanter/sykkelhansker og buff/skjerf. Husk at klimaet i høyfjellet er barkst, og at været skifter raskt. Ta derfor også med varme klær selv om været i utgangspunktet er fint! 

Hva bør jeg ta med meg?

Pakk en liten tursekk med solbriller, solkrem, gnagsårplaster, mat og drikke til turen og ekstra skift til ankomst. Husk rikelig med vann! (Ta gjerne også med noen kontanter, kafeen på Fagernut tar nemlig ikke kort)

Hva er inkludert når jeg bestiller Rallarvegen hos De Historiske?

Overnatting på Finse og i Flåm, middag hver kveld, frokost hver morgen, sykkelleie og bagasjefrakt (1 kolli per person).

Hvordan kommer jeg meg til Finse?

Til Finse kommer du kun med tog, sykkel eller til fots. Merk at togbilletten til Finse ikke er inkludert i pakken, og du må selv sørge for billetter. Billetter finner du på entur.no

Hvorfor anbefaler dere å ta 2 netter på Finse?

Å sykle Rallarvegen er en av de vakreste sykkelopplevelsene du kan tenke deg, men det kan også være fysisk krevende. Å ta en ekstra dag på Finse er den perfekte måten å lade opp til sykkelturen på. Enten du vil bruke dagen på å gå en rolig tur i høyfjellet, padle i kajakk på Finsevann eller bare nyte nylig totalrenoverte Hotel Finse 1222, er Finse den perfekte rammen for å roe helt ned før du sykler de knappe 55 kilometerne til Flåm.

En ekstra natt gir deg også muligheten til å både oppleve den magiske kveldsstemningen på Finse første kveld, og legge seg tidlig etter en god middag andre kveld.