Dag 1: Velkommen hjem
Oppholdet i Oslo starter med en god dose historie. I det du trer inn på et av våre hotell blir du umiddelbart møtt med en varm velkomst og et historisk sus. Både Lysebu og Losby Gods befinner seg på kanten av byen, med noen av Norges mest kjente skoger som naboer. Her kan du senke skuldrene og nyte rolige omgivelser, kulinariske høydepunkt og en autentisk atmosfære.
I denne pakken kan du velge mellom følgende hotell:
- Losby Gods
-
En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg, bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og kun 10 minutter fra Lillestrøm.
Den opprinnelige eiendommen forteller en 300 år gammel historie om trelasthandelens oppgangs- og nedgangstider. Storgården Losbys historie går tilbake til midten av 1800-tallet, og ny og gammel tid forenes i en moderne hotellopplevelse. Hit reiste både kongelige og kondisjonerte for å jakte, og gården ble omtalt som et sted der gjestene ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjonen søkes ivaretatt også av dagens vertskap. Hotellet vant også prisen som 'Europas beste historiske hotell' i 2019 av 'Historic Hotels Worldwide'! - Lysebu
-
Komfortable rom, storslått natur og spektakulære omgivelser på Oslos tak. Ta et avbrekk fra hverdagen og nyt utsøkt mat og en av landets beste vinkjellere.
Hotellet ligger vakkert til i Holmenkollen, litt som kongsgården i eventyret. Omgitt av uberørt natur, men likevel bare 20 minutter unna det pulserende storbylivet i hovedstaden. Her finner du det ypperste både når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk.
Lysebu var Norges nasjonalgave til Danmark, og ble bygget i 1916 i tradisjonell norsk byggestil. Som gjest har du fantastiske muligheter for både natur- og friluftsopplevelser, men hotellet kan fint også brukes som utgangspunkt for å oppleve storbyen Oslo.
Du bor godt og komfortabelt i behagelige og moderne rom, og kan nyte maten i et av Oslos beste kjøkken. I restauranten på Lysebu brukes de beste råvarene sesongen har å tilby. Grunntonen er den nordiske maten, med ekte og naturlige råvarer.
I vinkjelleren, som tidligere var en gammel brønn, finner du 4500 flasker med kvalitetsvin. Det har gitt restauranten karakteren “Best Award of Excellence” i vinmagasinet Wine Spectator.