Oslo's kulturelle skatter og urbane vitalitet

Fra 3800 NOK

per person

Bestill nå

2 netter/3 dager. Opplev ikoniske Oslo med sine kulturelle skatter og urbane vitalitet i denne 3-dagers kortferien som gir deg et ordentlig historisk blikk på Norges hovedstad.

Ikoniske severdigheter, grønne parker, trendy kafeer, og en havn i kontinuerlig utvikling. Alt dette finner du i Oslo, Norges pulserende hovedstad. Vi har satt sammen en pakke som gir deg noe av det beste Oslo har å by på; Historiske hotell, et moderne skip, og et unikt blikk på fremtiden.

 

Denne pakken inkluderer:

  • Overnatting med frokost på et av våre Historiske hotell i Oslo
  • Middag hver kveld
  • Havnecruise i Oslo

Dag 1: Velkommen hjem

 

Oppholdet i Oslo starter med en god dose historie. I det du trer inn på et av våre hotell blir du umiddelbart møtt med en varm velkomst og et historisk sus. Både Lysebu og Losby Gods befinner seg på kanten av byen, med noen av Norges mest kjente skoger som naboer. Her kan du senke skuldrene og nyte rolige omgivelser, kulinariske høydepunkt og en autentisk atmosfære.

 

I denne pakken kan du velge mellom følgende hotell:

 

Losby Gods

En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg, bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og kun 10 minutter fra Lillestrøm.

Den opprinnelige eiendommen forteller en 300 år gammel historie om trelasthandelens oppgangs- og nedgangstider. Storgården Losbys historie går tilbake til midten av 1800-tallet, og ny og gammel tid forenes i en moderne hotellopplevelse. Hit reiste både kongelige og kondisjonerte for å jakte, og gården ble omtalt som et sted der gjestene ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjonen søkes ivaretatt også av dagens vertskap. Hotellet vant også prisen som 'Europas beste historiske hotell' i 2019 av 'Historic Hotels Worldwide'!

Lysebu

Komfortable rom, storslått natur og spektakulære omgivelser på Oslos tak. Ta et avbrekk fra hverdagen og nyt utsøkt mat og en av landets beste vinkjellere.

 

Hotellet ligger vakkert til i Holmenkollen, litt som kongsgården i eventyret. Omgitt av uberørt natur, men likevel bare 20 minutter unna det pulserende storbylivet i hovedstaden. Her finner du det ypperste både når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk.

 

Lysebu var Norges nasjonalgave til Danmark, og ble bygget i 1916 i tradisjonell norsk byggestil. Som gjest har du fantastiske muligheter for både natur- og friluftsopplevelser, men hotellet kan fint også brukes som utgangspunkt for å oppleve storbyen Oslo.

 

Du bor godt og komfortabelt i behagelige og moderne rom, og kan nyte maten i et av Oslos beste kjøkken. I restauranten på Lysebu brukes de beste råvarene sesongen har å tilby. Grunntonen er den nordiske maten, med ekte og naturlige råvarer.

 

I vinkjelleren, som tidligere var en gammel brønn, finner du 4500 flasker med kvalitetsvin. Det har gitt restauranten karakteren “Best Award of Excellence” i vinmagasinet Wine Spectator.

 


 

Dag 2: Kulturbyen ved fjorden

 

Etter en god frokost er tiden inne for å finne veien ned mot Oslo sentrum. Begge hotellene våre befinner seg i praktisk nærhet til offentlig transport som tar deg rett inn til kjernen av byen, noe som betyr at du enkelt kan la bilen stå. Visste du at Oslo er kåret til en av verdens mest bærekraftige destinasjoner? Dette er delvis takket være byens satsing på offentlig transport, som gjør det enklere for alle å forflytte seg.

 

I denne pakken har vi inkludert et unikt blikk på Oslos sjøfront. Sammen med vår partner The Fjords byr vi på et havnecruise som viser deg Oslo fra sjøsiden sammen med et blikk på Oslofjorden. Havnecruiset varer i 1,5 timer og har flere avganger daglig, så du kan velge akkurat den avgangen som passer deg best. Du velger avgang samtidig som du bestiller pakken.

 

Resten av dagen står du fritt til å utforske byen på egne premisser. Oslo byr på et stort spekter av ting å gjøre, så vi har med vilje latt dagen din være åpen. Vi anbefaler deg å sjekke ut Oslo Pass, som gir deg gratis inngang og rabatter hos flere attraksjoner, i tillegg til gratis offentlig transport i byen. Når tiden er inne for lunsj anbefaler vi at du stopper innom en av våre Historiske spisesteder i byen. Hva med å spise i et gammelt rådhus? Eller nyte lunsjen med utsikt over byen på Frognerseteren, Ekeberg eller Grefsenkollen?

 

Etter en innholdsrik dag er tiden inne for å finne veien tilbake til hotellet i tide til middag. Etter kveldens hovedmåltid kan du slappe av i et av de mange avslappende områdene du finner både ute og inne hos våre hotell.


 

Nye eventyr venter...

 

Oslo er en by du kan bli værende lenge i, og vi oppfordrer derfor til å bestille flere døgn her. Hva med å oppleve skogslivet i Nordmarka? Eller besøke byens internasjonal anerkjente operahus? Bli lenger og føl deg som hjemme.

 

Er du klar for å oppleve enda mer kan vi anbefale at du setter kursen nordover til det unike landskapet som omgir Mjøsa, Norges største innsjø. Her kan vi by på en unik samling medlemmer med Herregården Hoel, DS "Skibladner" og Atlungstad Brenneri, alle plassert både på og rundt Mjøsa.
 

Velkommen til Oslo!