Minisleppet i Ulvik 2024 med overnatting

Fra 2650 NOK

per person

Bestill nå

Det er mai, det er blomstring, og årets sider er tappet og klar - velkommen til Minsleppet i Ulvik!

Fikk du ikke med deg Sidersleppet? Frykt ikke, 1. juni inviterer Frukt- og Siderruta i Ulvik til et ekte minislepp der du får oppleve alle de tre gårdene på én vandring. La historiske Brakanes Hotel i vakre Ulvik være ditt hjem denne helgen, så du kan nyte Minisleppet til det fulle.

 

Denne pakken inkluderer:

  • Billetter til Minisleppet i Ulvik 1. juni
  • Overnatting med frokost på Brakanes Hotel
  • Middag hver kveld

Minisleppet i Ulvik

På denne lørdagen vandrer du fra gård til gård og smaker på ulike delikatesser fra alle de tre gårdene langs Frukt- og siderruta. Billetten inkluderer smaking på alle gårdene og vandringen starter kl 12:00 på Ulvik Frukt & Cideri. Blir du sulten i løpet av dagen kan du kjøpe noe lett å tygge i på Syse Gard.

Brakanes Hotel

Innerst i Hardangerfjorden, midt i den vesle bygda Ulvik, har Brakanes Hotel funnet sin plass som et av Hardanger sine fremste turist- og konferansehotell, og er et kjent og kjært reisemål både for norske og utenlandske gjester.

 

Hotellet har 143 rom fordelt på fem etasjer, derav 90 oppussede rom som vender mot fjorden. Her kan du sitte og dingle med beina på balkongen, mens du hviler øynene på en speilblank fjord og en stor og velstelt hage. Ta et bad fra bryggekanten eller hvil i skyggen under det gamle epletreet av sorten Bramley Seedling.

 

Kjøkkenet på Brakanes er kortreist og sesongbasert. Noen av råvarene har ikke engang reist, men blitt trillet ned fra gårdene som produserer alt fra moreller, grønnsaker, epler, lammekjøtt og spekemat. Det ryktes at det også er et lokalt ysteri i emning!